Søk
  • KennelToiveikas

Norsk Vinner og Lapphundspesial!

Nå er det lenge siden jeg oppdaterte dere her, men det har rett og slett vært travelt. Jeg har nylig flyttet i nytt hus i Skjoldastraumen i Tysær, Rogaland. Huset ligger på en gård og hundene kan springe fritt på en stor tomt. For tiden har vi besøk av Lumi, som blir mamma til mitt første kull i høst.


I helgen var vi på Norsk Vinner i Lillehammer og på Norsk Lapphundklubb sin rasespesial på Tretten. Dagene var varme men vi kunne ikke vært mer fornøyd med hva vi tok med oss hjem. Min Brüno blei Norsk Utstillingschampion i helga og jeg er så enormt stolt og glad! Nå kan han pynte seg med tittlene

N UCH og NJV-19! Resulater:

NKK Lillehammer: Brüno: Excellent, CK, CERT og 4. beste hannhund totalt med Championat! Lumi: Excellent, CK og til slutt 3. beste tispe i åpen klasse!


NLK Tretten: Brüno: Very Good

Lumi: Very Good


Brüno sin kritikk på Norsk Vinner: 2 år tiltalende ung hann, maskulin, korrekte proporsjoner i hode og kropp. Tiltalende hodeform, bra skalle og panne, korrekt ansatte ører, fint blikk, korrekt bitt, bra benstamme og poter, bedre front enn i de fleste, utmerket halsovergang, overlinje og halefeste. Tiltalende bevegelsess-mønster, bra driv fra siden, noe rotete framme, korrekt pelsstruktur, stødig og triv temperement! Gratulerer med championatet!


131 visninger0 kommentarer

© 2023 by Anton & Lily. Proudly created with Wix.com