Hei folkens! 
For å begynne helt fra starten av så flyttet jeg fra Tyskland til Norge i 2009. Familien min fekk seg jobb i Norge, og jeg som 14 åring hadde da ingen annen mulighet enn å være med på leken. Etter hvert som jeg blei ferdig med skole og utdanning, kjøpte jeg og min samboer Johannes vår første Finske Lapphund i 2015, Miko. 
Dere lurer sikkert på hvordan vi kom bort i akkurat denne rasen? Jo, i utgangspunktet skulle vi vel egentlig ha en samojed. Vi var og ER utrolig glad i tur og friluftsliv, og en sterk turkamerat hadde passet oss ypperlig. Etter hvert som det ble mer og mer aktuelt med hund, møtt jeg en liten valp som lignet voldsomt på en Samojed, bare feil farge? Jeg gikk bort til vedkommende og fikk hilse på denne skjønnheten. Ja.... der var da jeg falt padalsk for rasen og bestemte meg at EN SLIK skal jeg ha. Både lynne, utseende og hele hunden fekk meg til å forelske meg i løpet av noen minutter. Jeg hadde aldri hørt om rasen før og begynte straks med "researchen". Etter hvert fikk jeg tips om å kontakte en oppdretter på Karmøy. KARMØY? tenkte jeg, hvor er det henne? 

Jeg og Johannes skulle flytte til Haugesund i forbindelse med studier, og etter at jeg fant ut at Karmøy faktisk var ganske nærme! ja, da tok jeg rett og slett kontakt med verdens hyggeligste dame! Etter hvert som kontakten ble mer, fikk vi den 15. Oktober verdens fineste og snilleste lapphund valp, Lappehiets Muntre Miko. 

 

Nå bor vi altså på Karmøy, nærmere sakt Åkrehamn og eiger 4 fantastiske lapphunder der to av dem bor hjemme med oss.

Det var slik det begynte.. og jeg gleder meg til fortsettelsen!

© 2023 by Anton & Lily. Proudly created with Wix.com