Søk
  • KennelToiveikas

Nå er det lenge siden jeg oppdaterte dere her, men det har rett og slett vært travelt. Jeg har nylig flyttet i nytt hus i Skjoldastraumen i Tysær, Rogaland. Huset ligger på en gård og hundene kan springe fritt på en stor tomt. For tiden har vi besøk av Lumi, som blir mamma til mitt første kull i høst.


I helgen var vi på Norsk Vinner i Lillehammer og på Norsk Lapphundklubb sin rasespesial på Tretten. Dagene var varme men vi kunne ikke vært mer fornøyd med hva vi tok med oss hjem. Min Brüno blei Norsk Utstillingschampion i helga og jeg er så enormt stolt og glad! Nå kan han pynte seg med tittlene

N UCH og NJV-19! Resulater:

NKK Lillehammer: Brüno: Excellent, CK, CERT og 4. beste hannhund totalt med Championat! Lumi: Excellent, CK og til slutt 3. beste tispe i åpen klasse!


NLK Tretten: Brüno: Very Good

Lumi: Very Good


Brüno sin kritikk på Norsk Vinner: 2 år tiltalende ung hann, maskulin, korrekte proporsjoner i hode og kropp. Tiltalende hodeform, bra skalle og panne, korrekt ansatte ører, fint blikk, korrekt bitt, bra benstamme og poter, bedre front enn i de fleste, utmerket halsovergang, overlinje og halefeste. Tiltalende bevegelsess-mønster, bra driv fra siden, noe rotete framme, korrekt pelsstruktur, stødig og triv temperement! Gratulerer med championatet!


102 visningerSkriv en kommentar
  • KennelToiveikas

Vi fikk to vellykkede paringer mellom Miko og Enya sist helg. Vi håper på valper i Juni. OBS! Valpene vokser opp og kommer til å bo hos Charlotte Kvanvik i Flekkefjord. Dette er ikke Toiveikas sitt kull.Se :https://www.kenneltoiveikas.com/miko-enja

140 visningerSkriv en kommentar
  • KennelToiveikas

Etter mye planlegging kunne vi endelig publisere vårt første planlagte kull. Lumi, som kommer til å være mora til A-kullet, eies av Sindre og Veronika i Bergen. Jeg er så heldig å få låne henne til A-kullet. Faren, Kiito, bor i Ålesund og kommer fra Kennel Lumikki. Tusen takk for at jeg får låne han Gro Anita, Liv og co.


63 visningerSkriv en kommentar

© 2023 by Anton & Lily. Proudly created with Wix.com